Funkcije klima uređaja LG

AKTIVNA KONTROLA ENERGIJE

Aktivna kontrola energije prilagođava razinu potrošnje energije i kapacitet hlađenja kontrolirajući maksimalnu frekvenciju motora kompresora.


VRHUNSKA ENERGETSKA UČINKOVITOST

LG-evu revolucionarnu invertersku tehnologiju odlikuju snažne performanse i tihi rad, dok je potrošnja energije smanjena za čak do 38%.


POTPUNA TIŠINA

LG-ev jedinstveni zakrivljeni ventilator i tehnologija niske vibracije kompresora su zaslužni za najnižu razinu buke na svijetu.


PLASMASTER IONIZATOR

Preko 2 milijuna Plasmaster iona sterilizira ne samo zrak koji prolazi kroz klimu, nego i štetne tvari i mirise iz okoline.


3M Multi zaštitni filter

3M Micro zaštitni filter, filter visokog protoka zrakas s niskom razinom buke, prikuplja štetne mikroskopske tvari, uključujući pelud i finu prašinu koji uzrokuju bolesti dišnog sustava, koristeći jaku elektrostatsku silu na površini filtera.


DVOSTRUKI ZAŠTITNI FILTER (DUPLI FILTER)

Dupli zaštitni filter je lako ukloniti čime je lakše očistiti i unutrašnjost klima uređaja i sam filter. To znači lakše čišćenje i održavanje.


NOĆNI MOD

U skladu sa zahtjevom za manjim stupnjem rashlađivanja, klima-uređaj povećava već podešenu temperaturu, čime znatno štedi energiju.


ČETVEROSMJERNI USMJERIVAČI ZRAKA

LG-evi klima uređaji donose svjež zrak u svaki kutak sobe. Funkcija zakretanja u 4 smjera ispuhuje zrak brzo i učinkovito u mnogo različitih smjerova.


KONTROLA PROTOKA ZRAKA

Kod hlađenja, krilca su namještena prema gore tako da i hladni zrak putuje prema gore. Kod grijanja, krilca su namještena da zagrijani zrak šalje prema dolje za zagrijavanje prostora od poda za ugodnu i uravnoteženu temperaturu sobe.


MODERAN DIZAJN

Dizajn LG-evih klima uređaja je elegantan i drugačiji od drugih. To jednostavno nije samo klima uređaj, već predmet koji će uljepšati vaš dnevni boravak.


BRZA I JEDNOSTAVNA INSTALACIJA

LG-evi klima uređaji su dizajnirani kako bi se lakše i učinkovitije instalirali, bez obzira na okružje i broj osoba uključenih u proces instalacije.


BLDC MOTOR

S snažnom silom okretaja i snažnim ND ugrađenim magnetskim rotorom, BLDC motor omogućava jaki volumen zraka i statični pritisak.


JET COOL SUSTAV

Optimiziran dizajn izlazu zraka pruža snažan protok zraka, koji rashladi sobnu temperaturu i do 5 stupnjeva u samo pet minuta.


ZAKRENUTI VENTILATOR

Minimizirajući površinski pritisak oštrice ventilatora kada je u kontaktu s zrakom, najviši zvuk je smanjen na razinu najnižih na svijetu.


FILTER U OBLIKU PČELINJIH SAĆA

Filtriranje zraka nikada nije bilo toliko učinkovito! Praktičan sustav za pročišćavanje u obliku saća osigurava sjajno funkcioniranje, a po potrebi ga je lako zamijeniti.


PLASMASTER FUNKCIJA SAMOČIŠĆENJA

Unutrašnjost klima uređaja održava se čistom uz sušenje izmjenjivača topline, a zatim još jednim steriliziranjem unutrašnjosti nano plazma ionima.