Funkcije klima uređaja Samsung

Smart Wi-Fi

Zahvaljujući funkciji Wi-Fi, klima-uređajem možete upravljati iz kuće, ali i izvan nje.


Smart inverter

Smart Inverter održava idealnu temperaturu bez konstantnog uključivanja i isključivanja kompresora.


Minimalna potrošnja u stanju mirovanja

Izbjegavanjem povećane potrošnje energije zbog uključivanja i isključivanja i s poboljšanom tehnologijom upravljanja, Samsungov klima uređaj pomaže vam da znatno smanjite potrošnju energije. Samsungov novi klima uređaj štedi vaš novac čak i kada je isključen. Poboljšana upravljačka ploča troši vrlo malo energije kada je isključena, što rezultira 90% većom uštedom u odnosu na konvencionalne klima uređaje.


S-Plasma ion

S-Plasma ion eliminira do 99% biološki štetnih tvari u zraka, kao što su prašina, bakterije, čak i virus H1N1. Dašak svježeg zraka u vašem domu. Samsungov sustav Doktor za viruse značajno poboljšava kvalitetu zraka u zatvorenom prostoru, čime je svaki vaš udisaj zraka čist i zdrav. Odstranjuje nevidljive biološke zagađivače opasne po zdravlje kao što su virusi, bakterije i alergeni, štiteći vas od zaraze i svakodnevnih bolesti. Čisteći preko 19,16 m3 prostora, sustav Doktor za viruse ne samo da ubacuje obilje svježeg zraka u vaš dom, već otpuhuje i konkurenciju.

 


Full HD filter

Sa Samsungovim poboljšanim filter potpune visoke gustoće vaša će soba ostati svježa i čista. Potpuni HD filterom nudi poboljšanu filtraciju otklanjanjem i najmanjih mikroskopskih čestica prašine i pretvaranjem zagađenog zraka u čist, energiziran zrak. Čišćenje filtera također postaje praktičnije. Sve što trebate učiniti kako biste očistili filter jest jednostavno isprati prljavštinu vodenim mlazom. Uvijek održavajte svoj zrak čistim i svježim jednostavnim i praktičnim održavanjem filtera. Filter Full High Density prikuplja do 90% prašine i bakterija koje uzrokuju alergije.


3D wind

Sa Samsungovom širokom dvostrukom oštricom zrak ravnomjerno cirkulira prostorijom. Šira i duža oštrica osigurava poboljšanu cirkulaciju zraka u prostoriji, omogućavajući vam da iskusite hladniju prostoriju u kraćem vremenu. Cirkulacija zraka pokriva 120º kuta za potpunu udobnost, a dvije oštrice ispuhuju zrak prema podu pod kutom od 90º. Zrak se postupno distribuira dalje po prostoriji s dalekosežnom cirkulacijom zraka. Ovaj klima uređaj može obuhvatiti prostor od čak 13 m, stoga se bilo gdje u prostoriji možete osjećati rashlađeno i ugodno. Uživajte u Samsungovom novom 3D vjetru!

 


Good’ sleep

Good’sleep automatski podešava temperaturu za najudobnije okruženje tijekom noći. Spavanje bez dobrog sna može imati loše posljedice na vaš dan. Upravo zato Samsungova funkcija Dobar san kreira idealno udobno ozračje u vašoj spavaćoj sobi. S preciznim sustavom upravljanja temperature i automatskim prilagođavanjem vlažnosti, sve tri vitalne faze sna zaštićene su od vlage i vrućine kako biste se probudili potpuno svježi i spremni za novi dan. Dobar san ne samo da čuva dragocjene minute i sate vašeg sna, nego također štedi do 36% potrošnje energije u usporedbi s normalnim načinom hlađenja.


Smart saver (pametna ušteda)

Samsungovi klima uređaji s tehnologijom pametnog invertera ne samo što troše manje energije od klasičnih modela, nego su također zaslužili jednu od najboljih sezonskih ocjena za uštedu energije (en. Seasonal Energy Efficiency Rating, SEER) – A+++ / 8,5 (serija K 9k). Rabeći puni kapacitet kompresora oni brzo postižu željenu postavku temperature, brže no modeli bez invertera. Usto, naši klima uređaji s pametnim inverterom prilagođavaju fluktuacije kako bi temperaturu održali konstantnom, a da vas pritom ne izlože buci.


Turbo cooling

Samsungov novi klima uređaj radi na maksimalnoj brzini u Turbo načinu rada kako bi što brže dosegnuo postavljenu temperaturu. U trenu rashladite svoj prostor Samsungovom tehnologijom Turbo hlađenja. Turbo Cooling maksimalno povećava brzinu hlađenja i grijanja za brzo dostizanje postavljene temperature.


Trostruka zaštita

Neprestana kontrola napona snažnog sustava hlađenja i učinkoviti antikorozivni premaz omogućuju svježi hladni zrak dugo vremena.


24 programski sat


Antibakterijski premaz


Auto restart funkcija


Automatski smjer zraka


Automatska promjena načina rada


Automatski način


Automatski smjer strujanja zraka


D’light cool

Ovaj sustav automatski podešava temperaturu i vlažnost za ugodno okruženje.


Dvostruki BLDC


Odvlaživanje